Trouwkoetsen

U kunt bij ons kiezen uit mooie sprookjesachtige Prinsessen koetsen. De exclusiviteit van onze koetsen en de schoonheid van onze Friese paarden en KWPN paarden (bruine paarden – vos kleurig) maakt jullie dag tot een romantisch en onvergetelijk sprookje. U kunt bij ons een koets huren waar U ook woont in Nederland of daarbuiten. De Viervoeter wil U graag van dienst zijn met stijlvolle koetsen. U heeft de keuze uit diverse authentieke koetsen in de kleur witdonkerblauwoud rood, de koetsen kunnen zowel open als gesloten gereden worden.

Witte Glaslandauer Friese paarden Paleis het Loo
deviervoeter-prinsessen-koets
Gala feest
deviervoeter-Landaulette-ko
De oud rode Landaulette, heeft een neerklapbare leren achter kap en een vast voorstuk met glas. Deze koets biedt plaats aan twee volwassenen en twee kinderen.
Landauer blauw met Friese paarden
De Landauer is een authentieke koets in de kleur donkerblauw waarvan het bovengedeelte bestaat uit twee neerklapbare leren kappen. Het raam kan in de deur worden weggeschoven en de raamstijlen zijn inklapbaar waardoor er een open koets ontstaat, er kan dus zowel open als gesloten worden gereden. Dit type koets werd voor het eerste gezien bij de Duitse stad Landau, vandaar de benaming Landauer. Biedt plaats aan vier volwassenen.
Victoria koets met twee Friese paarden

 

Voor familie en vrienden hebben wij mooie volgkoetsen  en paardentrams.

Contact

< vorig      volgende >